Dobrodelni športni dogodek
OKROG SLOVENIJE 2022 – ANŽETOVI TRIATLONI

V Rušah se bo v petek 8. in soboto 9. aprila 2022 odvijal dobrodelni športni dogodek. Osrednje dogajanje bo v športnem parku Ruše, pri bazenu.

Zbrana sredstva (prostovoljna prijavnina, prostovoljni prispevki in donacije za palačinke) se v celoti namenjajo za pomoč otrokom z rakom in otrokom z drugimi težkimi oblikami bolezni. Več o projektu: www.okrogslovenije.si 

Na petkovem dogajanju sodeluje tudi naša šola:

  • Vključili se bomo v kolesarski del triatlona in ob 9.45 odkolesarili nekaj kilometrov. Kolesaril bo 3. a G oddelek ter nekaj učiteljev (zainteresirani vabljeni).
  • Ob 16.00 uri se pričenja tekaški del in spremljevalno dogajanje – dijaki se lahko poljubno vključite in odtečete ali prehodite dolžino po svoji želji.

Zaželeno je, da se dijaki, še posebej tisti iz Ruš in bližnje okolice, po svojih zmožnostih vključite v dogajanje (petek, sobota). Program s kratko predstavitvijo dogodka pošiljamo v priponki.

V kolikor bi kdo od dijakov želel nastopiti (npr. glasbena točka) v spremljevalnem dogajanju, naj to sporoči ravnatelju.

Dijakom, ki boste v svojem prostem času sodelovali na dogodkih, bomo udeležbo priznali v okviru proste izbire OIV ali ID vsebin. V kolikor ste manjkali na športnem dnevu šole, vam udeležba lahko nadomesti odsotnost.

Na dogajanje in k udeležbi so vabljeni tudi vsi zaposleni GSŠKF Ruše.

Za dodatne informacije se lahko dijaki obrnete na učitelje športne vzgoje.

Dogodki so priložnost, da z gibanjem naredimo nekaj za svoje zdravje, ob tem pa smo lahko tudi dobrodelni. Vabljeni k udeležbi.

(Visited 115 times, 1 visits today)