V soboto (marec 2024) so dijaki v okviru proste izbire OIV in ID vsebin obiskali Dunaj. Obiskali so živalski vrt in se seznanili z bogato zgodovino Habsburžanov. Bilo je lepo.

Letošnja rdeča nit programa Zdrave šole se glasi: Lepa beseda lepe odnose najde. Zato smo za vas, dijakinje in dijaki, pripravili poseben dan »Totih misli«. To so lepe želje, ki ste jih napisali vi.

Predstavitev programov na informativnem dnevu 2024.

V okviru projekta Simbioza skupnost tudi v šolskem letu 2023-2024 nadaljujemo z medgeneracijskimi aktivnostmi. Pripravili smo že več različnih dejavnosti in aktivnosti z različnimi institucijami v kraju, aktivno sodelujemo z lokalno skupnostjo. V božično novoletnem času smo pripravili božični koncert za starejše občane in druženje treh generacij.

7. 12. smo na GSŠKF Ruše skupaj - dijaki, starši, zaposleni - preživeli prijetno pozno popoldne in večer. Z dobrim namenom in željami, z dobrodelnostjo, smo za šolski sklad zbirali prostovoljne prispevke. Iskrena hvala za donirana sredstva.

Ob tednu otroka je bilo veselo.

Ob Erasmus dnevih 2023 smo organizirali številne dogodke: na Četrtkih na Četrti so dijaki predstavili mobilnosti na Ciper in v Nemčijo, predstavili so se nam dijaki iz Padove, ki v tem času opravljajo prakso na naši šoli. Petek smo namenili Evropski uniji, obeležili pa smo tudi dan duševnega zdravja v okviru projekta FOMO?

Evropsko tekmovanje kemijskih tehnikov, 16th Grand-Prix Chimique, je potekalo od 24. - 29. septembra v Zagrebu na Hrvaškem. Oba tekmovalca, ki sta zastopala Slovenijo, sta se odlično odrezala, saj smo zasedli drugo in sedmo mesto v konkurenci dvajsetih tekmovalcev iz desetih evropskih držav.

V petek, 15. 9. 2023, smo se razveselili rezultatov splošne mature v jesenskem roku. Vsi dijaki, ki so v tem izpitnem roku opravljali maturo, so bili uspešni. Veselimo se skupaj z njimi. Na poti življenja jim želimo vse najlepše!

(Visited 3.561 times, 7 visits today)