Spoštovani,

v času od 16. do 24. 3. 2019 v Rušah in okolici poteka festival GLAZERJEVI DNEVI 2019. Kulturni dogodki pomenijo praznovanje in ozaveščanje dosežkov pesnika Janka Glazerja. Vljudno vabljeni na dogodke (program najdete tudi na plakatih na šoli).

GSKŠ Ruše se priključuje festivalu in tradicionalno organizira sedaj že

 20. natečaj Janka Glazerja GSKŠ Ruše.

V okviru obveznega dela OIV in ID se boste dijaki 1. in 2. letnika udeležili zaključne prireditve umetniškega natečaja, ki bo potekala v sredo, 20. 3. 2019, ob 13.00 uri v Kulturnem domu Ruše.

Na dan dogodka imate pouk do vključno 5. ure, nato boste v spremstvu učiteljev odšli na prireditev.  Za odpadle predmete boste s strani učiteljev prejeli navodilo za zaposlitev, ki jo opravite doma. Po končani prireditvi (cca 14.15) se lahko odpravite domov oz. v dijaški dom. Spremljevalni, nadzorni učitelji so tisti, ki bi vas tudi sicer poučevali 6. oz. 7. šolsko uro. Dodatno nadzorujejo, spremljajo tudi drugi učitelji GSKŠ Ruše z izjemo tistih, ki imajo pouk. Na prireditvi veljajo šolska pravila GSKŠ Ruše.

Za dijake 3. in 4. letnikov poteka pouk po urniku.

Poleg dijakov so na prireditev vabljeni tudi vsi letošnji nagrajenci in udeleženci natečaja, kot tudi drugi gostjeVsem letošnjim nagrajencem iskreno čestitamo.

Želimo vam prijetne kulturne dogodke.

(Visited 90 times, 1 visits today)