Šolsko leto se bliža h koncu in pred vami je zadnja številka letošnjega Habitusa s pisanim naborom tem, ki kažejo na aktivnost celotne šole.
Letošnje leto je bilo vse prej kot običajno. Kljub temu da smo bili v šoli, smo se morali držati določenih ukrepov. Nosili smo maske in marsikdaj so zaradi okužbe celotni razredi pristali v karanteni. Potrebno se je bilo testirati kar trikrat tedensko. K sreči pa smo vse to preživeli in naša življenja so se začela počasi vračati na ustaljene tirnice. Odložili smo maske, se z nekaterimi na novo spoznavali ter si znova lahko namenili iskrene nasmehe. Na hodnike in v učilnice se je vrnil normalen vrvež in spet smo vsi skupaj. Po vrnitvi v normalnost smo poleg rednega pouka ponovno zagnali vso kolesje, projekte in dejavnosti, o katerih prav tako poročamo v tej izdaji Habitusa.

Iskreno bi se zahvalili vsem dijakom in profesorjem za prispevke ter vsem, ki skrbite, da se na naši šoli ogromno dogaja in da se dobro počutimo. V teh zadnjih stresnih dnevih šolskega leta 2021/22 vam želimo, da se ob Habitusu sprostite in se s ponosom ozrete na opravljeno delo. Uživajte v branju. Vsem želimo lepe in sproščene počitnice, našim maturantom pa ogromno uspeha s kančkom sreče na maturi, na fakultetah in v nadaljnjem življenju.

Zoya Zorko in Ožbej Očko (3ag) z mentoricami

(Visited 371 times, 1 visits today)